«Льотчики» на дорогах та інші «сюрпризи», які підстерігають водіїв

Всі ми, автовласники, до нестями любимо свої «залізних коней» і взагалі не уявляємо без них своє життя. Але водночас ми не можемо не розуміти, що, сідаючи за кермо, автоматично наражаємось на додаткові ризики – від незапланованих зустрічей з безвідповідальними учасниками дорожнього руху, до самих неочікуваних «проколів» в роботі наших шановних дорожніх служб. Наведемо кілька прикладів, коли клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, стали жертвами неприємних обставин, що склалися на дорозі – абсолютно не за їх виною.

Перший випадок, про який хочемо розповити, стався в Одесі. Наша клієнтка спокійно їхала на своєму Mercedes-Benz вулицями міста. Раптом, ігноруючи знак «поступитись дорогою», інший водій, що мав пропустити її автомобіль, вирішив цього не робити, а проскочити перед ним на великій швидкості. Результат – зіткнення і розбита практично уся права передня сторона авто клієнтки: бампер, фара, капот, радіатор. Сума страхової виплати склала майже 1 млн 110 тис. грн і СК «Експрес Страхування» не тільки виплатила відшкодування, а й допомогла клієнту повністю відновити авто – бо саме так працює сервіс страхової.

Місце дії другого випадку – Чернігів. Peugeot 3008, застрахований в нашій компанії, під час руху отримав неочікуваний удар у задню частину. При цьому удар був такої сили, що автомобіль викинуло на узбіччя зустрічної смуги, а машина, яка спричинила зіткнення, продовжила рух по інерції ще майже 100 метрів. Можна тільки уявити, на якій швидкості «летів» водій-винуватець ДТП. Оскільки задня частина Peugeot постраждала досить серйозно, відновлення автомобіля коштувало майже 752 тис. грн. Добре, що цю чималу суму покрило КАСКО.

Третій випадок стався у Харківській області. Mazda нашого клієнта в'їхала у бетонні блоки. Сталося це тому, що вищезгадані блоки не були освітлені ніяким чином, тож помітити їх у темряві було практично неможливо, враховуючи світло від фар зустрічних автомобілів. Ніяких застережних знаків, які мали б бути встановлені, теж не було. Тобто склалася ситуація, на жаль, знайома багатьом водіям: про існування перешкоди на дорозі ти дізнаєшся, тільки в момент «зустрічі» з нею. Результат: пошкоджена передня частина автомобіля та розбите лобове скло. Вартість відновлення – майже 828 тис. грн.

Гріх не повторити: добре, коли є КАСКО! І добре, коли знаєш, до кого звертатися у разі виникнення різних неприємностей з автомобілем. Вкрай важливо, що ти завжди можеш розраховувати на професійну консультацію, моральну підтримку і конкретну допомогу від експертів своєї страхової компанії!

Як повідомляли раніше, в січні 2024 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 29,4 млн грн страхових виплат, що на 10,3 млн грн або 53,8% перевищило аналогічний показник минулого року. В тому числі з КАСКО – 25,6 млн грн (+58,4% до рівня січня 2023 року).

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі