СК «Експрес Страхування» дарує 2 сертифікати по 3 тис. грн на купівлю договору КАСКО

СК «Експрес Страхування», яка входить до складу Корпорації УкрАВТО, цього вікенду розіграє* 2 сертифікати по 3 000 грн на отримання знижки** на оплату договору страхування КАСКО під час проведення заходу Odessa Drive Fest в Одесі.

Цієї суботи та неділі СК «Експрес Страхування» розіграє* 2 сертифікати по 3 000 грн, серед учасників тест-драйвів автомобілів брендів Chery та Jetour в Одесі, який організовує автосервісне підприємство «Одеса-АВТО» (Корпорація УкрАВТО). Розіграш відбудеться під час масштабного фестивалю нових автомобілів Odessa Drive Fest, що проходитиме 4 та 5 вересня цього року на площі Одеського академічного театру музичної комедії імені М. Водяного (вулиця Пантелеймонівська, 3).

Гості матимуть нагоду познайомитись із модельним рядом Chery: автомобілями Tiggo 2, Tiggo 7, Tiggo 7 PRO, Tiggo 8 та автомобілем Jetour.

Відвідувачі, які відвідають захід у суботу, 4 вересня, або у неділю, 5 вересня, зареєструються та проведуть тест-драйв автомобілів Chery або Jetour, автоматично беруть участь у розіграшах* сертифікатів від СК «Експрес Страхування». Власники сертифікатів визначатимуться наприкінці кожного дня проведення заходу шляхом випадкового вибору індивідуального номера одного з учасників Акції.

Сертифікати, які будуть вручені переможцям розіграшу, можуть бути використані в період з 05.09.2021 р. по 06.09.2022 р. та з 06.09.21 р. по 07.09.21 для отримання знижки** на оплату договору страхування КАСКО за програмами страхування «Комфорт» або «Преміум» (на вибір пред’явника сертифікату) від СК «Експрес Страхування».

З офіційними умовами акції можна ознайомитися тут

*Згідно з офіційними умовами Акції «Сертифікат від ТДВ «Експрес Страхування» на суму 3 000 грн».
**Під знижкою розуміється сума в 3 000,00 грн, на яку зменшується страховий платіж, визначений шляхом множення базового страхового тарифу на коригуючи коефіцієнти згідно з обраною страхувальником Програмою страхування.


Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 1 півріччя 2021 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 36,6%, до 294,7 млн грн, а активи – на 31,2%, до 494,7 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 80%. Фактичний запас платоспроможності станом на 30.06.21 становив 168,9 млн грн. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками 1 півріччя 2021 року збільшився на 67,9% і склав 109,5 млн грн, страхові премії – на 55,8%, до 296,5 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 1 кварталу 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 7 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі

16-04-2024

Пригоди Mercedes-Benz на шляхах України: добре, коли є КАСКО

Прийшла весна, а з нею – весняні зливи, які традиційно додають проблем не тільки співробітникам дорожніх службам, а й водіям. До того ж кількість авто...

Читати далі

12-04-2024

"У 2024 році ми продовжимо формувати моду на відповідального українського страховика", - Тетяна Щучьєва

Про нові тренди на страховому ринку під час війни, особливості страхування воєнних ризиків, тенденції на ринку КАСКО та унікальні підходи до органі...

Читати далі