СК «Експрес Страхування» підтримала соціальний захід «Енергія майбутнього» у Львові

СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, підтримала соціальний захід для дітей «Енергія майбутнього», що відбувся 3 липня у Львові за сприяння «Львівобленерго», автосервісного центру «Галичина-Авто» та фотостудії “ERTE CREATIVE SPACE”.

Багато нових, сучасних відкриттів відбулося завдяки електриці, зокрема і створення електромобілів – надсучасного й екологічно чистого виду транспорту. Усе більше уваги приділяється екологічній складовій, а також такому важливому аспекту, як захист та охорона навколишнього середовища.

Для того, щоби привернути увагу до нових технологій та долучитися до захисту довкілля 3 липня цього року у Львові за сприяння партнерів ПрАТ «Львівобленерго», ПрАТ «Галичина-Авто», СК «Експрес Страхування» та фотостудії “ERTE CREATIVE SPACE”, пройшов захід «Енергія майбутнього», який мав на меті показати, що завдяки електричній енергії розвивається та вдосконалюється світ.

У рамках заходу діти віком від 5 до 14 років продемонстрували вишуканий урочистий одяг відомих українських модельєрів. Фотозйомку показу проводила фотохудожниця Тетяна Ерхарт, яка є засновницею фотостудії “ERTE CREATIVE SPACE”.

Після показу діти відкрили для себе тему екологічних звичок та змогли у цікавій ігровій формі показати свої знання з захисту довкілля під час еко-розваг, які підготувала для них СК «Експрес Страхування». Також діти своїми руками зробили еко-сумки для себе або своїх матусь.

Батьки та гості заходу мали змогу ознайомитись з абсолютно новим, електричним хетчбеком в сегменті компактних автомобілів Mercedes-Benz – EQA 250 - першої моделі лінійки Mercedes-EQ.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 2020 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 25,5%, до 242,6 млн грн, а активи – на 25,7%, до 423,3 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 78%. Фактичний запас платоспроможності станом на 31.12.2020 становив 156,0 млн грн і перевищив нормативний показник майже у 2 рази. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками року збільшився на 17,9% і склав 154,2 млн грн, страхові премії – на 20,6%, до 439,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 1 кварталу 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 7 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Автосервісний центр "Галичина-АВТО" веде свою історію від 2004 року. Дилерський центр, що входить до складу найширшої мережі Української Автомобільної Корпорації, офіційно представляє автомобілі таких брендів як Mercedes-Benz, KIA, Chery, Jeep, Jetour, ZAZ. Впродовж всього часу, що автосервісний центр працює для клієнтів «Галичина-АВТО», він динамічно розвивається і наразі займає провідні позиції на ринку нових автомобілів та сервісних послуг Львова і Львівської області.

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі