СК «Експрес Страхування» підтримала соціальний захід «Енергія майбутнього» у Львові

СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, підтримала соціальний захід для дітей «Енергія майбутнього», що відбувся 3 липня у Львові за сприяння «Львівобленерго», автосервісного центру «Галичина-Авто» та фотостудії “ERTE CREATIVE SPACE”.

Багато нових, сучасних відкриттів відбулося завдяки електриці, зокрема і створення електромобілів – надсучасного й екологічно чистого виду транспорту. Усе більше уваги приділяється екологічній складовій, а також такому важливому аспекту, як захист та охорона навколишнього середовища.

Для того, щоби привернути увагу до нових технологій та долучитися до захисту довкілля 3 липня цього року у Львові за сприяння партнерів ПрАТ «Львівобленерго», ПрАТ «Галичина-Авто», СК «Експрес Страхування» та фотостудії “ERTE CREATIVE SPACE”, пройшов захід «Енергія майбутнього», який мав на меті показати, що завдяки електричній енергії розвивається та вдосконалюється світ.

У рамках заходу діти віком від 5 до 14 років продемонстрували вишуканий урочистий одяг відомих українських модельєрів. Фотозйомку показу проводила фотохудожниця Тетяна Ерхарт, яка є засновницею фотостудії “ERTE CREATIVE SPACE”.

Після показу діти відкрили для себе тему екологічних звичок та змогли у цікавій ігровій формі показати свої знання з захисту довкілля під час еко-розваг, які підготувала для них СК «Експрес Страхування». Також діти своїми руками зробили еко-сумки для себе або своїх матусь.

Батьки та гості заходу мали змогу ознайомитись з абсолютно новим, електричним хетчбеком в сегменті компактних автомобілів Mercedes-Benz – EQA 250 - першої моделі лінійки Mercedes-EQ.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 2020 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 25,5%, до 242,6 млн грн, а активи – на 25,7%, до 423,3 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 78%. Фактичний запас платоспроможності станом на 31.12.2020 становив 156,0 млн грн і перевищив нормативний показник майже у 2 рази. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками року збільшився на 17,9% і склав 154,2 млн грн, страхові премії – на 20,6%, до 439,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 1 кварталу 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 7 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Автосервісний центр "Галичина-АВТО" веде свою історію від 2004 року. Дилерський центр, що входить до складу найширшої мережі Української Автомобільної Корпорації, офіційно представляє автомобілі таких брендів як Mercedes-Benz, KIA, Chery, Jeep, Jetour, ZAZ. Впродовж всього часу, що автосервісний центр працює для клієнтів «Галичина-АВТО», він динамічно розвивається і наразі займає провідні позиції на ринку нових автомобілів та сервісних послуг Львова і Львівської області.

Поділитися у соцмережах

16-03-2024

Зустрічай весну з новим автомобілем Chery або Jetour – і отримай Автоцивілку від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Стар...

Читати далі

14-03-2024

Сума залучених премій СК «Експрес Страхування» в січні-лютому 2024 року досягла 122,4 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року залучила 122,4 млн грн страхових премій. Це на 20,3% пе...

Читати далі

11-03-2024

Особистий сервіс «за рамками можливого» — Тетяна Щучьєва про підхід нашої СК до клієнта

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, взяла участь у рейтингу, який традиційно проводиться діловим порталом Delo.ua. Д...

Читати далі