СК «Експрес Страхування» на 40% збільшила виплати клієнтам в 1 кварталі 2021 року

СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, за підсумками січня-березня 2021 року виплатила клієнтам майже 52,3 млн грн, що на 40,1% перевищує аналогічний показник минулого року. Найбільші виплати відбулися за договорами КАСКО – близько 45,7 млн грн, що становить 87% всіх виплат.

Страхові премії Компанії за цей період зросли на 35,5% та склали 125,0 млн грн, кількість укладених договорів КАСКО – на 29,5%. Водночас 75% наявних клієнтів компанії продовжили свої договори КАСКО на наступний період.

Фактичний запас платоспроможності СК станом на 31.03.21 становив 161,4 млн грн, що на 32% вище аналогічного показника минулого року та на 76,4 млн грн (у 1,9 разів) перевищує розрахунковий нормативний показник, встановлений Законом України «Про страхування».

СК «Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Партнерські відносини з офіційними СТО та спільні ІТ-рішення дають змогу «Експрес Страхуванню» забезпечувати своїх клієнтів додатковим сервісом, який гарантує виконання термінів відновлення автомобіля за незмінної якості ремонту в дилерських центрах. Саме тому кількість задоволених клієнтів щороку зростає, а компанія займає високі позиції в рейтингах. Оформлення подій із КАСКО та ОСЦПВ здебільшого відбувається за принципом «єдиного вікна» – у сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.

СК «Експрес Страхування» має високоліквідні активи, які становлять майже 80% всіх активів, що дає Компанії змогу проводити виплати в найкоротші терміни.

Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 5 років поспіль перебуває в ТОП-10 страхових компаній за виплатами та преміями з КАСКО. Крім того, «Експрес Страхування» 2 роки підряд здобуває найвищі оцінки за кожним із трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Світлофор»: за рівнем загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також за рівнем скарг від потерпілих.

«Додана динаміка страхування у 2021 році пов’язана не тільки зі зростанням обсягів продажу нових автомобілів на ринку України (+4% темп 1 кв. 2021 р. до 1 кв. 2020 р.). Досвід клієнтів, отриманий упродовж 2020 року, формує більш зважену та лояльну позицію до автострахування. Адже, власний транспорт у період карантинних обмежень став для більшості мешканців України порятунком. Тому, динаміка страхування КАСКО в нашій компанії має значний приріст – 29,5%. Тим більш, що тільки в нашій страховій компанії завдяки тісної інтеграції з офіційними СТО клієнт гарантовано одержує оперативний та якісний сервіс із ремонту власного автомобіля», – зауважила директор ТДВ «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Про компанію
ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 2020 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 25,5%, до 242,6 млн грн, а активи – на 25,7%, до 423,3 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 78%. Фактичний запас платоспроможності станом на 31.12.2020 становив 156,0 млн грн і перевищив нормативний показник майже у 2 рази. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками року збільшився на 17,9% і склав 154,2 млн грн, страхові премії – на 20,6%, до 439,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 2020 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 8 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

16-03-2024

Зустрічай весну з новим автомобілем Chery або Jetour – і отримай Автоцивілку від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Стар...

Читати далі

14-03-2024

Сума залучених премій СК «Експрес Страхування» в січні-лютому 2024 року досягла 122,4 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року залучила 122,4 млн грн страхових премій. Це на 20,3% пе...

Читати далі

11-03-2024

Особистий сервіс «за рамками можливого» — Тетяна Щучьєва про підхід нашої СК до клієнта

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, взяла участь у рейтингу, який традиційно проводиться діловим порталом Delo.ua. Д...

Читати далі