СК "Експрес Страхування" вкотре отримала найвищі оцінки у рейтингу МТСБУ «Світлофор»

СК "Експрес Страхування", що входить до складу Корпорації УкрАВТО, вкотре отримала найвищі оцінки по кожному з трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Світлофор».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 4-го кварталу 2020 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих.

Важливо, що найвищі оцінки Компанія отримує вже 2 роки поспіль – це підтверджує системну роботу на ринку ОСЦПВ, високу якість та швидкість процесів врегулювання.

Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній - членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь і можливість ризику, при укладанні договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ в тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а колірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий - хорошу оцінку, а червоний - незадовільно. За таку систему відображення рейтинг і отримав свою назву.

Моторно-транспортне страхове бюро України є єдиним об'єднанням страховиків, які здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Також МТСБУ є регулятором діяльності страховиків.

Здійснювати обов'язкове страхування відповідальності власників наземного транспорту можуть тільки страхові компанії, члени МТСБУ, що мають відповідну ліцензію. Наразі членами МТСБУ є 48 страхових компаній України.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано в 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Спеціалізується на автомобільному страхуванні.
Стабільно висока швидкість врегулювання подій в компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО. Оформлення більшості подій по КАСКО та ОСЦПВ відбувається за принципом «єдиного вікна» – в сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.
За підсумками 9 місяців 2020 року ТДВ «Експрес Страхування» згідно з рейтингом «Insurance TOP» посідає: 9 місце за обсягом страхових премій та виплат КАСКО та 17 місце за обсягом страхових резервів.
Сьогодні в компанії працюють 130 штатних співробітників, які обслуговують клієнтів у 59 точках продажу по всій Україні.

Поділитися у соцмережах

16-03-2024

Зустрічай весну з новим автомобілем Chery або Jetour – і отримай Автоцивілку від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Стар...

Читати далі

14-03-2024

Сума залучених премій СК «Експрес Страхування» в січні-лютому 2024 року досягла 122,4 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року залучила 122,4 млн грн страхових премій. Це на 20,3% пе...

Читати далі

11-03-2024

Особистий сервіс «за рамками можливого» — Тетяна Щучьєва про підхід нашої СК до клієнта

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, взяла участь у рейтингу, який традиційно проводиться діловим порталом Delo.ua. Д...

Читати далі