СК «Експрес Страхування» виплатила більше 150 млн грн за 2020 рік

Стабільне зростання платежів та виплат, висока якість врегулювання та лояльність клієнтів – основні показники, які характеризують результати СК «Експрес Страхування» в 2020 році:

  • обсяг відшкодування клієнтам збільшився на 17,9%, до 154,2 млн грн;
  • страхові премії зросли на 20,6%, до 439,9 млн грн;
  • 70,4% клієнтів продовжили існуючі договори страхування на наступний період.
За підсумками року «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, забезпечила високий рівень врегулювання страхових подій. Так, середній термін виплати за страховими випадками, в залежності від складності пошкоджень, становив від 6 до 13 календарних днів.

СК «Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події по всій території України.

Партнерські відносити з офіційними СТО та спільні ІТ-рішення дозволили «Експрес Страхуванню» забезпечити своїх клієнтів додатковим сервісом, який гарантує виконання термінів відновлення автомобіля при незмінній якості ремонту в дилерських центрах. Саме тому кількість задоволених клієнтів щороку зростає, а компанія займає високі позиції в рейтингах.

Як результат довіри клієнтів в 2020 році – кількість пролонгованих договорів страхування КАСКО з СК «Експрес Страхування» зросла на 36,9% в порівнянні з 2019 роком.

За даними Моторно-Транспортного страхового бюро України (МТСБУ) СК «Експрес Страхування» отримала найвищі оцінки за якісне та швидке врегулювання страхових випадків за підсумками 2019 та 2020 років (щоквартальний рейтинг «Світлофор»).

Компанія у 2020 році продовжила зміцнювати свою фінансову стабільність. За підсумками року страхові резерви збільшились на 25,5%, до 242,6 млн грн, а активи – на 25,7%, до 423,3 млн грн. В тому числі високоліквідні активи склали 78%. Фактичний запас платоспроможності станом на 31.12.2020 становив 156,0 млн грн і перевищив нормативний показник майже в 2 рази.

Показники діяльності «Експрес Страхування» у 2019/2020 рр.

«Найважливіший показник якості нашої роботи – довіра наших клієнтів. І, підбиваючи підсумки 2020 року, можу констатувати, що ми з цим завданням впорались. У планах на 2021 рік – завершити автоматизацію додаткових сервісів при врегулюванні та зміцнити позицію страхової компанії в сегменті надання унікальних послуг страхування. Ми твердо впевнені, що довіра клієнтів, сформована роками, – запорука успіху і стабільності будь-якої компанії», – підкреслила директор ТДВ «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.


Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано в 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Спеціалізується на автомобільному страхуванні.
Стабільно висока швидкість врегулювання подій в компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО. Оформлення більшості подій по КАСКО та ОСЦПВ відбувається за принципом «єдиного вікна» – в сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.
За підсумками 9 місяців 2020 року ТДВ «Експрес Страхування» згідно з рейтингом «Insurance TOP» посідає: 9 місце за обсягом страхових премій КАСКО; 17 місце за обсягом страхових резервів; 18 місце за обсягом страхових виплат.
Сьогодні в компанії працюють 130 штатних співробітників, які обслуговують клієнтів у 59 точках продажу по всій Україні.

Поділитися у соцмережах

16-03-2024

Зустрічай весну з новим автомобілем Chery або Jetour – і отримай Автоцивілку від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Стар...

Читати далі

14-03-2024

Сума залучених премій СК «Експрес Страхування» в січні-лютому 2024 року досягла 122,4 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року залучила 122,4 млн грн страхових премій. Це на 20,3% пе...

Читати далі

11-03-2024

Особистий сервіс «за рамками можливого» — Тетяна Щучьєва про підхід нашої СК до клієнта

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, взяла участь у рейтингу, який традиційно проводиться діловим порталом Delo.ua. Д...

Читати далі