CК «Експрес Страхування» посіла 2 місце в рейтингу надійності страхових компаній-2020

CК «Експрес Страхування» посіла 2 місце серед страхових компаній України-2020, за результатами рейтингу надійності, який щорічно проводить авторитетне бізнес-видання Mind.
При складанні рейтингу журналісти Mind аналізують діяльність 33 найбільших страхових компаній – за попередній рік, бізнес-модель яких має ознаки ринкової діяльності.
Аналіз проведено по дев'яти ключових індикаторах: боргове навантаження, рівень виплат, динаміка зібраних премій і капіталу, фінансова стійкість компанії, власники і приналежність до ФПГ, рівень кептивності/схемності, ефект масштабу та оцінка МТСБУ (так званий світлофор).
На підставі даних рейтингу Mind рекомендує СК «Експрес Страхування» як надійного страховика для транспорту, майна, бізнесу або здоров'я.
Серед загальних тенденцій автори рейтингу відзначають, що кількісний склад учасників страхового ринку постійно скорочується, одна з причин – введення жорстких заходів нагляду в процесі наближення українського законодавства до міжнародних галузевих стандартів, закріплених в низці євродиректив.
«Посилення нормативних вимог до достатності капіталу, ліквідності, якості страхових резервів прискорило виведення з ринку слабких та неплатоспроможних страховиків в кризові періоди» – один з висновків дослідження Mind.

Поділитися у соцмережах

28-03-2024

СК «Експрес Страхування» здобула найвищу оцінку МТСБУ з ОСЦПВ

СК "Експрес Страхування", що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, здобула найвищу оцінку діяльності з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ за під...

Читати далі

26-03-2024

Вантажівки та автобуси: "довгомірна небезпека" на дорозі

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, можуть розраховувати на нашу підтримку завжди – навіть коли потрапляють...

Читати далі

21-03-2024

Втричі більше нових клієнтів: СК «Експрес Страхування» знову стала лідером із залучення клієнтів з ОСЦПВ

Кількість клієнтів, які придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року зросла...

Читати далі