Весняна пропозиція «8 березня для жінок - Автоцивілка для всіх» від СК «Експрес Страхування» та «Автоцентру на Борщагівці»

СК «Експрес Страхування» та Офіційний дилер Kia «Автоцентр на Борщагівці» проводять весняну пропозицію до дня 8 березня та пропонують гарантовано отримати вагомий бонус.

За умовами пропозиції, при купівлі або внесенні передоплати на автомобіль в офіційного дилера Kia «Автоцентр на Борщагівці» кожен клієнт може отримати у подарунок страховий поліс ОСЦПВ (автоцивілку) від СК «Експрес Страхування».

Пропозиція дійсна на весь модельний ряд автомобілів Kia.

Період проведення: з 02 березня по 08 березня 2020 р. включно.

Кількість автомобілів обмежена.

Детальні умови акції можна дізнатися на сайті СК «Експрес Страхування».

Довідка:
ТДВ «Експрес Страхування» засновано в 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку - Української Автомобільної Корпорації «УкрАВТО». На страховому ринку України, згідно з рейтингом «Insurance TOP», ТДВ «Експрес Страхування» посідає: 9 місце за обсягом страхових премій КАСКО; 17 місце за обсягом чистих страхових премій; 20 місце за обсягом страхових виплат. Сьогодні в компанії працюють близько 130 штатних співробітників, які обслуговують клієнтів у 59 точках продажу по всій Україні.

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області (юридична назва ТОВ «ПРОМАВТОТЕХСЕРВІС»), розташований за адресою вулиця Велика Кільцева, 2 та є одним з найкращих центрів типу 3 S (Sales, Service, Spares). Він об'єднує такі структурні підрозділи, як автосалон, станція технічного обслуговування, спеціалізований магазин оригінальних автозапчастин та аксесуарів бренду KIA.

Поділитися у соцмережах

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі

16-04-2024

Пригоди Mercedes-Benz на шляхах України: добре, коли є КАСКО

Прийшла весна, а з нею – весняні зливи, які традиційно додають проблем не тільки співробітникам дорожніх службам, а й водіям. До того ж кількість авто...

Читати далі

12-04-2024

"У 2024 році ми продовжимо формувати моду на відповідального українського страховика", - Тетяна Щучьєва

Про нові тренди на страховому ринку під час війни, особливості страхування воєнних ризиків, тенденції на ринку КАСКО та унікальні підходи до органі...

Читати далі