Підвищені ліміти відповідальності та зміни у коефіцієнтах розрахунку “автоцивілки” вводяться з 21 вересня 2019 р.

Шановні клієнти, ТДВ “Експрес Страхування” повідомляє про те, що з 21 вересня 2019 року набуває чинності Розпорядження Нацкомфінпослуг № 538 від 09.04.2019 «Про внесення змін до деяких нормативно-правові акти з питань обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» (ОСЦПВВНТЗ). Зокрема, передбачені такі зміни у «автоцивілці»:

  1. Страхові суми (ліміти виплат) за договорами ОСЦПВВНТЗ підвищуються на 30%:
    • за шкоду, заподіяну майну потерпілих – з 100 до 130 тис. грн.
    • за шкоду, заподіяну життю і здоров'ю потерпілих – з 200 до 260 тис. грн.
    ТДВ “Експрес Страхування” звертає увагу клієнтів на те, що збільшені страхові суми не застосовуються при виплаті страхового відшкодування по договорах ОСЦПВВНТЗ, які були укладені до 21.09.2019 року.
  2. Встановлюються нові значення коригувальних коефіцієнтів для розрахунку розміру страхових премій за договорами ОСЦПВВНТЗ. Зокрема, підвищується коефіцієнт для транспортних засобів з іноземною реєстрацією (з 2-4 до 5-10).
    Змінюється розмір коефіцієнту бонус-малус: коефіцієнт може бути застосований Страховиком в залежності від наявності чи відсутності страхових випадків у клієнта в період дії попередніх договорів страхування. Як і раніше, страховики мають право, але не зобов'язані застосовувати систему бонус-малус.
  3. Розрахунок страхового платежу тепер буде проводитись виходячи з місця реєстрації власника автомобіля, зазначеного в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, а не реєстрації транспортного засобу.

Поділитися у соцмережах

26-03-2024

Вантажівки та автобуси: "довгомірна небезпека" на дорозі

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, можуть розраховувати на нашу підтримку завжди – навіть коли потрапляють...

Читати далі

21-03-2024

Втричі більше нових клієнтів: СК «Експрес Страхування» знову стала лідером із залучення клієнтів з ОСЦПВ

Кількість клієнтів, які придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року зросла...

Читати далі

16-03-2024

Зустрічай весну з новим автомобілем Chery або Jetour – і отримай Автоцивілку від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Стар...

Читати далі