Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами перших 6 місяців 2024 року

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компанії, власного капіталу та фінансового результату.

За даними впливового професійного рейтингу Insurance TOP за 6 місяців 2024 року, СК «Експрес Страхування» посилила свої позиції у двадцятці найбільших страхових компаній України за показником «власний капітал», посівши 13-ту сходинку. Станом на 30.06.24 власний капітал Компанії зріс на 23% і склав 341,6 млн грн.



За показником «активи» Компанія піднялась на 2 пункти, до 15 рядка рейтингу. Порівняно з січнем-червнем 2023 року активи СК «Експрес Страхування» зросли на +20,2% і становили 820,2 млн грн.



За показником чистого фінансового результату «Експрес Страхування» 2 роки поспіль стабільно входить до десятки найкращих страховиків України, згідно рейтингу Insurance TOP.



Зауважимо, що за даними Національного банку України, кількість страхових компаній, які працювали на ринку ризикового страхування станом на 30.06.24 становила 78 СК. За рік кількість страховиків non-life скоротилась на 25 компаній.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку –УКРАВТО ГРУП. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в страховій компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІI кварталу 2024 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні. Цю оцінку СК «Експрес Страхування» підтверджує 5 років поспіль.

Поділитися у соцмережах

14-10-2024

СК «Експрес Страхування» визнана лідером у клієнтоорієнтованому страхуванні на Banker Awards

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, здобула нагороду «Експерт клієнтського сервісу» на Banker Awards 2024. Ця відзнака є підтверджен...

Читати далі

08-10-2024

Близько 380 млн грн СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам за 9 місяців 2024 року

За період січень-вересень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, виплатила своїм клієнтам понад 379,2 млн грн страхових випла...

Читати далі

30-09-2024

Понад 3,2 млн грн за три страхові події – реальні кейси з КАСКО від СК «Експрес Страхування»

Понад 3,2 млн грн виплат за серпень – такий результат врегулювання трьох страхових випадків за програмою КАСКО від СК «Експрес Страхування», що входит...

Читати далі