Освітня ініціатива МТСБУ: що варто знати водіям про автострахування

МТСБУ запустило нову освітню платформу для водіїв, яка допоможе зрозуміти ключові аспекти Автоцивілки. Водії зможуть дізнатися більше про реальні переваги цього полісу, його можливості захисту як для учасників ДТП, так і для потерпілих.

Зокрема, на освітній платформі водії зможуть знайти відповіді на такі питання, як:

  • як оформити поліс "Автоцивілки";
  • як працює система міжнародного страхування "Зелена картка" та як вона допомагає водіям за кордоном;
  • що робити у випадку ДТП в Україні та куди звертатися у разі аварії за кордоном;
  • як правильно оформити ДТП за допомогою Європротоколу;
  • як працює система прямого врегулювання у страховій компанії та як швидко отримати відшкодування;
  • як отримати страхове відшкодування (регламентну виплату) у страховій компанії (МТСБУ);
  • що робити у разі порушення прав споживачів;
  • які зміни в автострахуванні очікують водіїв з 2025 року.
Освітній курс складається з 12 модулів, шість з яких вже доступні на сайті МТСБУ. Кожен модуль супроводжується інтерактивним відео, яке також можна переглянути на YouTube-каналі МТСБУ. Інші модулі будуть додаватися поступово, а інформація постійно оновлюватиметься відповідно до змін у законодавстві.

«Знаючи закон, свої обов’язки та права кермувальники можуть уникнути можливих проблем під час настання страхового випадку та подальшого його врегулювання», - зазначають в МТСБУ.

«СК «Експрес Страхування» підтримує ініціативи, що сприяють підвищенню рівня знань серед водіїв, і завжди готова надати якісні страхові послуги, поширюючи свій унікальний сервіс на всіх клієнтів відповідно до нових стандартів ринку», - зауважила Генеральний директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку –УКРАВТО ГРУП. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в страховій компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. Понад 5 років поспіль МТСБУ оцінює діяльність Компанії на високому рівні з оцінкою «1».

Поділитися у соцмережах

11-09-2024

СК «Експрес Страхування» вкотре підтвердила високі показники діяльності з ОСЦПВ: оцінка МТСБУ

СК "Експрес Страхування", що входить до УКРАВТО ГРУП, здобула найвищу оцінку діяльності з ОСЦПВ («автоцивілки») за підсумками 2 кварталу 2024 року, за...

Читати далі

10-09-2024

СК «Експрес Страхування» залучила майже 600 млн грн страхових платежів за 8 місяців 2024 року

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, за 8 місяців 2024 року залучила 596,8 млн грн страхових платежів, що на 151,2 млн грн (на 33,9%)...

Читати далі

06-09-2024

КАСКО в Європі: не примха, а необхідність

Дорожні пригоди — це те, що завжди трапляється в найнесподіваніший момент і в найнезручнішому місці. Особливо неприємно, коли це стається під час довг...

Читати далі