КАСКО в Європі: не примха, а необхідність

Дорожні пригоди — це те, що завжди трапляється в найнесподіваніший момент і в найнезручнішому місці. Особливо неприємно, коли це стається під час довгоочікуваної відпустки в Європі. Потрапивши в ДТП за кордоном, одразу усвідомлюєш, наскільки важливо мати підтримку своєї страхової компанії, якій можна довіряти. Коли поруч є надійні експерти, будь-які труднощі, пов'язані з урегулюванням ДТП і ремонтом авто в іншій країні, перетворюються з джерела стресу на задачі, які легко вирішити за допомогою професіоналів.

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, добре знають це з власного досвіду. Адже багатьом із них довелося на практиці оцінити допомогу своєї страхової компанії під час непередбачуваних ситуацій за кордоном. Декілька цікавих історій, якими ми хочемо поділитися, найкраще це підтверджують.

Злива на трасі: політ у кювет ціною 216 220 грн

Цього літа, коли в Україні панувала шалена посуха, Європу регулярно заливали дощі. Безвинною жертвою негоди став Mercedes-Benz нашого клієнта, який рухався трасою в Австрії під час сильної зливи. На слизькому повороті водій втратив керування та вилетів у кювет. На щастя, ніхто з людей не постраждав, а вже через 10 хвилин на місце події прибули рятувальні служби і допомогли вирішити всі технічні проблеми. Однак пошкодження, яких зазнав Mercedes-Benz, виявилися досить серйозними: постраждали кришка багажника, заднє ліве крило, скло, дзеркало, бампер, а також колесо та подушка безпеки. Вартість ремонту сягнула понад 800 тис. грн, але завдяки наявності полісу КАСКО з відповідним покриттям, всі витрати оплатила наша компанія.

«Сувенір» від фури: влучання шматка колеса ціною 108 028 грн

Наступна подія сталася в Іспанії. Наш клієнт спокійно рухався трасою, коли раптом у фури, що їхала попереду в сусідній правій смузі, лопнуло заднє колесо. Чималий шматок гуми відлетів убік і влучив прямо в авто клієнта. Добре, що це була Toyota Land Cruiser, а не «малеча» на кшталт Fiat 500 або Smart. Тож, можна сказати, що позашляховик «відбувся легким переляком»: подряпини та вм'ятини на передньому бампері, пошкодження радіатора та капота. Усунення всіх «поранень» на СТО обійшлося в більш ніж 100 тис. грн. Зайве казати, що ця сума була виплачена нашою компанією за договором КАСКО повністю і вчасно.

Крадіжка, погоня, зіткнення: бойовик ціною в 304 946 грн

І знову місце дії — Іспанія. Але цього разу маємо історію, гідну екранізації! З заднього сидіння авто клієнта крадій витягнув сумку. Коли клієнт це помітив, зловмисник уже встиг сісти в авто співучасника, що зупинилося неподалік, і поїхати з місця злочину. Не довго думаючи, клієнт вскочив у свій Mercedes-Benz та вирушив у погоню. Переслідування тривало досить довго, аж поки обидва автомобілі не потрапили в затор. Крадій різко загальмував, і клієнт в’їхав у задню частину його автомобіля. І так — декілька разів. Намагаючись відірватися від переслідування, водій машини злочинців різко прискорився і врізався в авто попереду. Після серії ударів автомобіль злочинців втратив заднє колесо і вже не міг продовжувати «перегони». Але на цьому все не завершилося. Крадії — жінка та троє чоловіків — вискочили з авто і побігли в різні сторони. Клієнт теж покинув авто і погнався за чоловіком, який тримав його сумку, аж доки той не кинув її і не втік. Як з’ясувалося після огляду, з сумки зникли портмоне з грошима та документами. Коли клієнт повернувся до свого авто, на місці вже працювала поліція. Розслідування не зайняло багато часу, і всі вкрадені речі, на щастя, вдалося повернути. Спасибі поліції! А от ліквідацією наслідків погоні на постраждалому автомобілі займалася вже не іспанська поліція, а наша українська страхова компанія, яка ніколи не залишає своїх клієнтів у біді, незалежно від того, в якій країні вони перебувають. Майже 305 тис. грн було сплачено за ремонт бампера, радіатора, капота та усунення численних подряпин і сколів на капоті «героїчного» Mercedes-Benz. Адже ми завжди виконуємо свої зобов’язання за договорами КАСКО!

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку –УКРАВТО ГРУП. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в страховій компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками I кварталу 2024 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні. Цю оцінку СК «Експрес Страхування» підтверджує 5 років поспіль.

Поділитися у соцмережах

11-09-2024

СК «Експрес Страхування» вкотре підтвердила високі показники діяльності з ОСЦПВ: оцінка МТСБУ

СК "Експрес Страхування", що входить до УКРАВТО ГРУП, здобула найвищу оцінку діяльності з ОСЦПВ («автоцивілки») за підсумками 2 кварталу 2024 року, за...

Читати далі

10-09-2024

СК «Експрес Страхування» залучила майже 600 млн грн страхових платежів за 8 місяців 2024 року

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, за 8 місяців 2024 року залучила 596,8 млн грн страхових платежів, що на 151,2 млн грн (на 33,9%)...

Читати далі

04-09-2024

СК «Експрес Страхування» увійшла в ТОП-3 за швидкістю виплат з ОСЦПВ

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, увійшла в трійку найкращих страхових компаній за швидкістю виплат потерпілим за договорами ОСЦПВ...

Читати далі