Траси, перехрестя, парковки: де б не трапилось ДТП, допоможе КАСКО

Кожен автовласник знає, що дорожня пригода може трапитись будь-де: на швидкісній трасі, на тихій сільській дорозі або навіть на парковці біля вашого будинку. І спричинити ДТП можуть найрізноманітніші фактори. Лише незначна помилка за кермом – відволікся на хвилину, не помітив знак, невірно оцінив відстань до іншого авто – і ви стикаєтесь із значними фінансовими витратами, не кажучи вже про витрати часу та нервів. При цьому, помилка може бути не вашою, а іншого водія. Тож розраховувати виключно на власну майстерність і вдачу не варто. Краще убезпечити себе заздалегідь, уклавши договір КАСКО з надійною страховою компанією. Завдяки такому «рятувальному кругу» ви зможете не тільки уникнути небажаних витрат, але й отримати допомогу справжніх професіоналів, які будуть координувати процес відновлення авто від початку до кінця.

Наведемо кілька прикладів дорожніх пригод, учасниками яких стали клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО. Кожна з цих історій демонструє, наскільки важливо мати поліс КАСКО!

Зіткнення на трасі: виплата 3 млн 578,8 тис. грн

Подія сталася у Житомирській області. Наш клієнт спокійно їхав трасою, коли на його смугу з зустрічної раптово вилетів інший автомобіль. Обидва водія намагалися уникнути зіткнення, але зробити цього не вдалося. На щастя, ніхто з людей серйозно не постраждав, чого не скажеш про автомобілі. Передня ліва сторона авто клієнта була розбита вщент та й інші частини Mercedes-Benz отримали значних пошкоджень. Кошторис на відновлення авто на офіційному СТО склав понад 3,5 млн грн. Тож клієнт, мабуть, не раз подякував собі самому за далекоглядність, адже всі витрати покрило КАСКО.

Невдалий маневр на парковці: виплата 1 млн 329,3 тис. грн

Як відомо, ДТП трапляються не лише на швидкісних трасах, а й у значно безпечніших місцях. Так, на території парковки одного з київських ТРЦ, наш клієнт не впорався з керуванням, з’їхав на мокре трав’яне покриття, зачепив бордюр і врізався у бетонну колону. Що ж, і таке трапляється… В результаті зіткнення з бордюром та колоною постраждала передня права частина Porsche. В тому числі ремонту потребувала й ходова частина, а також система безпеки автомобіля. Вартість ремонту – майже 1 млн 330 тис. грн – сплатила наша страхова, а клієнт отримав професійну підтримку наших експертів. Тож дійсно добре, коли є поліс КАСКО!

Неуважність при виїзді на перехрестя: виплата 987 тис. 644 грн

Виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги у Київській області, наш клієнт не помітив інший автомобіль, що рухався головною дорогою, і не пропустив його, як того вимагають правила дорожнього руху. Результат – зіткнення та пошкодження передньої частини Toyota RAV 4, безліч подряпин та вм’ятин на корпусі, понівечений бампер, відірвана решітка. Пощастило, що ніхто з людей не постраждав. Висновок: будьте уважними на перехрестях і ніколи не ігноруйте знак СТОП! Ще один висновок – завчасно укладайте договір КАСКО. Адже, якщо б у клієнта не було відповідного страхового полісу, ремонт понівеченого авто обійшовся б йому у солідну суму – майже 1 млн грн. Саме таку суму відшкодування виплатила наша компанія – повністю і вчасно.

Нагадаємо, що у першому півріччі 2024 року (січень-червень) виплати за договорами КАСКО в нашій компанії склали 206,2 млн грн (+57,8% до рівня січня-червня 2023 року).

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.

Поділитися у соцмережах

06-09-2024

КАСКО в Європі: не примха, а необхідність

Дорожні пригоди — це те, що завжди трапляється в найнесподіваніший момент і в найнезручнішому місці. Особливо неприємно, коли це стається під час довг...

Читати далі

04-09-2024

СК «Експрес Страхування» увійшла в ТОП-3 за швидкістю виплат з ОСЦПВ

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, увійшла в трійку найкращих страхових компаній за швидкістю виплат потерпілим за договорами ОСЦПВ...

Читати далі

02-09-2024

Понад 340 млн грн СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам за 8 місяців 2024 року

За період січень-серпень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, виплатила своїм клієнтам понад 340,2 млн грн страхових виплат...

Читати далі