Мережа партнерських СТО СК «Експрес Страхування» продовжує зростати

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, активно розширює свою мережу партнерських станцій відновлювального ремонту автомобілів (СТО). Так, у червні 2024 року до нашої мережі приєдналося ще 5 нових партнерів, що надасть можливість нашим клієнтам та потерпілим обрати для відновлення автомобіля найближче до них СТО.

Нові партнери збільшили перелік діючих у наступних регіонах:

  • Волинська область
  • Житомирська область
  • Черкаська область
  • Чернівецька область
  • м. Київ
З початку року кількість СТО-партнерів зросла на 22 станції по всій території України, і станом на 1 липня 2024 року їх загальна кількість складає 81 СТО-партнер.

Розширення мережі дозволить надавати кращий сервіс для наших клієнтів у зручному для них місці. Співпраця зі станціями технічного обслуговування, які відповідають нашим високим стандартам, є важливим елементом стратегії Компанії й необхідною передумовою виконання зобов’язань відповідно до вимог нового Закону про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

«Ми розуміємо основну потребу клієнта – швидке відновлення авто. Тому, метою нашого страхового сервісу є злагоджена та швидка взаємодія між СК та мережею СТО. Розширення партнерської мережі дозволяє запропонувати нашим клієнтам повний цикл страхового сервісу в зручному для них місці, що забезпечує охоплення сервісом клієнтів з Автоцивілки, як того вимагає новий Закон про ОСЦПВ. Ми вітаємо нових партнерів і впевнені, що разом зможемо забезпечити найвищий рівень обслуговування," – зазначила Генеральний директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

СК «Експрес Страхування» постійно працює над тим, щоб розширювати мережу партнерських СТО, забезпечуючи клієнтам доступ до надійного та професійного сервісу по всій Україні.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.

Поділитися у соцмережах

06-09-2024

КАСКО в Європі: не примха, а необхідність

Дорожні пригоди — це те, що завжди трапляється в найнесподіваніший момент і в найнезручнішому місці. Особливо неприємно, коли це стається під час довг...

Читати далі

04-09-2024

СК «Експрес Страхування» увійшла в ТОП-3 за швидкістю виплат з ОСЦПВ

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, увійшла в трійку найкращих страхових компаній за швидкістю виплат потерпілим за договорами ОСЦПВ...

Читати далі

02-09-2024

Понад 340 млн грн СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам за 8 місяців 2024 року

За період січень-серпень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, виплатила своїм клієнтам понад 340,2 млн грн страхових виплат...

Читати далі