Страховий захист без кордонів: досвід клієнтів «Експрес Страхування» в Європі

Наші клієнти продовжують подорожувати країнами Європи, а ми розширювати досвід врегулювання страхових випадків за кордоном. І можемо з впевненістю сказати, де б не трапилось ДТП, клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, можуть розраховувати на кваліфіковану консультативну та практичну допомогу наших експертів і, головне, на оперативну виплату відшкодування на відновлення авто. Основна умова – мати дійсний поліс КАСКО з покриттям відповідної території.

Німеччина, Мюнхен. Як не дивно, але серед законослухняних та дисциплінованих німецьких водіїв теж зустрічаються «літуни». Один з них на великій швидкості обігнав нашого клієнта, що рухався лівою смугою, і намагався різко розвернутися прямо перед його автомобілем. Звичайно, клієнт загальмував, щоб уникнути зіткнення, але зробити цього не вдалося. В результаті передня частина Mercedes-Benz зазнала пошкоджень. Вартість відновлення зім’ятого капоту, бамперу, решітки та встановлення на місце відірваного фірмового значка легендарної німецької марки коштувало понад 620 тис. грн. На щастя, всі витрати покрило КАСКО.

Польща, Ряшів. Ситуація досить розповсюджена і знайома водіям в усьому світі: авто, що рухалось попереду, різко загальмувало. З якої причини? Невідомо! Але наслідок цього цілком зрозумілий – сталося зіткнення. Пошкодження: лобове скло, передній бампер, капот, фара. Щоб машина виглядала як нова, на відновлення Mercedes-Benz ми виплатили біля 525 тис. грн.

Італія, Мілан. «Стара Європа», в тому числі Італія, відома своїми вузькими вуличками. А коли на них ще й припарковані автівки, проїзд містом стає суцільним квестом. Так і наша клієнтка при виїзді на одне з перехресть Мілану, огляд якого був обмежений припаркованими авто, не побачила інше авто, яке рухалося вулицею. При зіткненні пошкоджень зазнав правий бік автомобіля клієнтки – переднє крило та обидві двері. Для того, щоб позбавити Mercedes-Benz чисельних подряпин та вм’ятин, за договором КАСКО ми відшкодували майже 252 тис. гривень.

Тож не забувайте перевірити термін дії та територію покриття вашого полісу КАСКО, коли вирушаєте у далеку подорож! Тоді ви можете бути впевнені, що у разі виникнення неприємних ситуацій на дорозі, про все подбає ваша страхова. Нагадаємо, що за 4 місяці 2024 року ми збільшили виплати за договорами КАСКО майже на 60%, до 125 млн грн.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.

Поділитися у соцмережах

27-06-2024

Нові навички для нових викликів: емпатія та підтримка клієнтів під час війни

Для кожної людини ДТП – це кризова ситуація, особливо сьогодні, під час війни, коли всі і так перебувають в стані постійного стресу. Розуміючи це, СК...

Читати далі

26-06-2024

Ремонт після ДТП: що важливо знати про огляд авто

Про те, чому не варто поспішати з ремонтом автомобіля без огляду страхової компанії і чому такі дії автовласника можуть призвести до відмови у випл...

Читати далі

12-06-2024

СК «Експрес Страхування» залучила понад 350 млн грн страхових премій за 5 місяців 2024 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, за перші 5 місяців 2024 року залучила понад 350 млн грн страхових премій. Це май...

Читати далі