Підземні та наземні пригоди клієнтів СК «Експрес Страхування» у Європі

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, завжди можуть бути впевнені, що не залишаться на одинці зі своїми проблемами – за яких обставин не постраждали б їх автомобілі, і де б це не сталося. Головне – мати договір КАСКО!

Розповімо про два випадки, коли водії не впорались з крутими поворотами – не тому, що порушили правила дорожнього руху, а просто тому, що так склалися обставини.

Так, у Франції, наш клієнт виїжджав по «серпантину» з підземного паркінгу. На черговому повороті його відволікли діти й він зачепив одну з колон. Цілком зрозуміло, що в цій ситуації водій на хвилину розгубився, автоматично натиснув на газ – і врізався в іншу колону, що стирчала поруч. Всі, кому довелося відвідати підземні паркінги (особливо не нові, а збудовані в містах Європи багато років тому) прекрасно знають, що проїзди там дуже вузькі, а колони, відбійники та інші перешкоди розташовані буквально на кожному метрі. В результаті зіткнення з колонами пошкоджень зазнали праве та ліве крила автомобіля, передній бампер та фара. Повне відновлення Mercedes-Benz коштувало майже 270 тис. грн, які наша компанія відшкодувала згідно з договором КАСКО.

Ще один страховий випадок на серпантині – у цьому випадку, наземному – стався з нашої клієнткою у Польщі. На своєму KIA вона рухалась звивистою гірською дорогою – і загубилась. Дорога була дуже слизькою, нічим не обробленою, тож спроба вчасно загальмувати перед поворотом виявилась невдалою, авто стало некерованим і в результаті злетіло з дороги. Постраждали праве переднє крило, бампер, підкрилки. Дзеркало взагалі відпало, тож їхати далі було неможливо. На відновлення автомобіля знадобилось майже 100 тисяч грн. Тож, якби у клієнтки не було КАСКО, її невдала «прогулянка» горами коштувала б їй не тільки нервів, а й чималих грошей.

І наостанок – ще один випадок у Польщі, менш драматичний, але від того – не менш неприємний. Клієнтка приїхала в гості до друзів і залишила свій KIA біля їхнього будинку. Коли ж ввечері вона зібралась їхати у готель, знайшла своє авто розтрощеним спереду та ззаду. Свідки бачили, як водій, що явно був напідпитку, «маневрував» між припаркованими автомобілями, в'їхав у декілька з них та зник з місця аварії. Перелік пошкоджень виявився досить неприємним, а ціна питання – понад 250 тисяч грн. Добре, що договір КАСКО повністю покрив витрати на відновлення.

Тож ще раз нагадуємо: плануючи поїздку за кордон, подбайте про надійний захист свого автомобіля! Не знаєте, як це зробити? Звертайтесь до експертів нашої компанії!

Нагадаємо, що у 2023 році СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 331,1 млн грн, що на 97 млн грн або 41,5% перевищило аналогічний показник 2022 року. В тому числі з КАСКО – 288,5 млн грн (+39,4% до рівня 12 місяців 2022 року).

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі