СК "Експрес Страхування" вкотре підтвердила високий рівень роботи на ринку обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності

СК "Експрес Страхування", що входить до складу Корпорації УкрАВТО, вкотре отримала найвищі оцінки по кожному з трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Світлофор».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 2-го кварталу 2021 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих. При цьому за цей період СК «Експрес Страхування» збільшила кількість врегульованих вимог за договорами ОСЦПВ на 42,9% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та виплатила клієнтам більш ніж 5 млн грн страхових відшкодувань, що перевищило торішні показники на 44,1%.

Важливо, що найвищі оцінки Компанія отримує вже більше 2 років поспіль – це підтверджує системну роботу на ринку ОСЦПВ, високу якість та швидкість процесів врегулювання.

Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній - членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь і можливість ризику, при укладанні договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ в тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а колірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий - хорошу оцінку, а червоний - незадовільно. За таку систему відображення рейтинг і отримав свою назву.

Моторно-транспортне страхове бюро України є єдиним об'єднанням страховиків, які здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Також МТСБУ є регулятором діяльності страховиків.

Здійснювати обов'язкове страхування відповідальності власників наземного транспорту можуть тільки страхові компанії, члени МТСБУ, що мають відповідну ліцензію. Наразі членами МТСБУ є 43 страхові компанії України. Нагадаємо, що з початку 2021 року МТСБУ відкликало ліцензії 5-ти страховиків.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 1 півріччя 2021 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 36,6%, до 294,7 млн грн, а активи – на 31,2%, до 494,7 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 80%. Фактичний запас платоспроможності станом на 30.06.21 становив 168,9 млн грн. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками 1 півріччя 2021 року збільшився на 67,9% і склав 109,5 млн грн, страхові премії – на 55,8%, до 296,5 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 1 кварталу 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 7 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

12-04-2024

"У 2024 році ми продовжимо формувати моду на відповідального українського страховика", - Тетяна Щучьєва

Про нові тренди на страховому ринку під час війни, особливості страхування воєнних ризиків, тенденції на ринку КАСКО та унікальні підходи до органі...

Читати далі

09-04-2024

Сума залучених премій СК «Експрес Страхування» за 3 місяці 2024 року досягла майже 191 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в І кварталі 2024 року залучила 190,9 млн грн страхових премій. Це на 30% переви...

Читати далі

04-04-2024

СК «Експрес Страхування» підтвердила свою позицію в десятці найкращих страхових компаній України з КАСКО за підсумками 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, підтвердила свою позицію в десятці найкращих страхових компаній України з КАСКО,...

Читати далі