СК «Експрес Страхування» приєдналася до Ліги страхових організацій України

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО, приєдналася до найстарішого на українському страховому ринку об’єднання − Ліги страхових організацій України (ЛСОУ).

СК «Експрес Страхування» вперше за історію своєї діяльності увійшла до спільноти страхових організацій. Цим кроком компанія підтримує прагнення ЛСОУ до консолідації зусиль усіх учасників страхового ринку України задля забезпечення сталого розвитку національного страхування, яке сьогодні не лише виконує роль економічного стабілізатора ринкової економіки, але й виступає соціальним гарантом – для населення, бізнесу і держави в цілому.

«Компанія «Експрес Страхування» усвідомлює свою велику відповідальність як роботодавця, платника податків, страховика. Адже якість і ефективність нашої роботи безпосередньо позначається на рівні довіри до страхової галузі, котра у свою чергу впливає на становлення економіки вільної та незалежної України, – зауважила директор СК Експрес Страхування Тетяна Щучьєва. – Нам дуже близькі задекларовані ЛСОУ принципи і завдання. Ми бачимо серйозні перспективи в об’єднанні зусиль українських страховиків з метою реформування галузі і формування стратегічного партнерства усіх зацікавлених сторін. Саме це спонукало нас приєднатися до ЛСОУ. Спираючись на досвід такої професійної галузевої організації, ми зможемо робити власний внесок у вдосконалення діючого законодавства і формування в Україні сучасного страхового ринку, що повністю відповідатиме потребам цивілізованого суспільства».

Своєю чергою для клієнтів компанії, приєднання до Ліги страхових організацій України означає, що вони отримають не лише переваги від співпраці з надійним страховим партнером, а і дозволить відчути позитивні зміни від впровадження успішного досвіду страхового сервісу.

«Ми раді вітати СК «Експрес Страхування» у складі Ліги. Приємно, що коло наших однодумців шириться. Насправді – це маркер для нас, рухаємось вірно. Ліга має досить амбітні плани і я впевнений, що наша синергія служитиме розвиткові національного ринку страхування», – підкреслив президент ЛСОУ Віктор Берлін.

Довідково.

ЛСОУ – найстаріше в Україні об’єднання страхових компаній, яке послідовно і наполегливо вже 30 років представляє інтереси страховиків як на національному, так і на міжнародному рівнях.

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні, входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та більше 5 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів.

Поділитися у соцмережах

06-05-2024

Зростання страхових виплат: СК «Експрес Страхування» виплатила понад 148 млн грн за перші 4 місяці 2024 року

За період січень-квітень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, виплатила своїм клієнтам понад 148,3 млн грн...

Читати далі

01-05-2024

НБУ переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування»

Національний банк України 29 квітня 2024 року переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, на...

Читати далі

29-04-2024

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та «Автоцентру на Кільцевій» продовжена до кінця травня

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та автосервісного центру «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, «Старт весни з А...

Читати далі