СК «Експрес Страхування» більш ніж 3 роки поспіль здобуває найвищі оцінки в рейтингу МТСБУ з автоцивілки

СК "Експрес Страхування", що входить до складу Корпорації УкрАВТО, понад 3 роки поспіль здобуває найвищі оцінки за кожним із трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Оцінка діяльності страховиків».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 3-го кварталу 2022 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих.

У липні-вересні 2022 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 5,8 млн грн страхових відшкодувань за договорами ОСЦПВ, що перевищило торішні показники на 41,1 тис. грн. Загалом у січні-вересні 2022 року Компанія виплатила клієнтам за договорами ОСЦПВ 23,4 млн грн.

Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній – членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь та можливість ризику, під час укладання договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ у тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а коліролірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий – хорошу оцінку, а червоний – незадовільно.

Моторно-транспортне страхове бюро України є єдиним об'єднанням страховиків, які здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Також МТСБУ є регулятором діяльності страховиків.

Здійснювати обов'язкове страхування відповідальності власників наземного транспорту можуть тільки страхові компанії, члени МТСБУ, що мають відповідну ліцензію. Наразі членами МТСБУ є 41 страхова компанія України.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 9 місяців 2022 року «Експрес Страхування» збільшила рівень виплат клієнтам до 53,7% проти 36,7% в січні-вересні 2021 року. Загальна сума виплат клієнтам сягнула 162,9 млн грн, в тому числі з КАСКО – 142,9 млн грн. Премії Компанії за цей період склали 303,3 млн грн, зокрема з КАСКО – 269,9 млн грн. Крім того Компанія суттєво збільшила свою ліквідність та накопичила грошові кошти для виконання зобов’язань перед клієнтами. Активи зросли на 23,9%, до 607,3 млн грн, з яких високоліквідні активи склали 90,9%. Власний капітал зріс на 89,8%, до 236,5 млн грн, а страхові резерви склали 314,3 млн грн. Фактичний запас платоспроможності Компанії зріс на 89,7%, до 235,9 млн грн, що у 2,5 рази перевищує нормативний показник, встановлений Законом України «Про страхування».

СК «Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та більше 5 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів.

Поділитися у соцмережах

06-05-2024

Зростання страхових виплат: СК «Експрес Страхування» виплатила понад 148 млн грн за перші 4 місяці 2024 року

За період січень-квітень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, виплатила своїм клієнтам понад 148,3 млн грн...

Читати далі

01-05-2024

НБУ переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування»

Національний банк України 29 квітня 2024 року переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, на...

Читати далі

29-04-2024

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та «Автоцентру на Кільцевій» продовжена до кінця травня

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та автосервісного центру «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, «Старт весни з А...

Читати далі