162,9 млн грн виплатила клієнтам СК «Експрес Страхування» за січень-вересень 2022 року

СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, у січні-вересні 2022 року виплатила клієнтам 162,9 млн грн. Страхові платежі Компанії за 9 місяців поточного року склали 303,3 млн грн, у тому числі з КАСКО – 269,9 млн грн, з Автоцивілки – 23,4 млн грн.

Загальний рівень виплат клієнтам Компанією за 9 місяців 2022 року склав 53,7% проти 36,7% в січні-вересні минулого року.

СК «Експрес Страхування» продовжує збільшувати свою ліквідність та накопичувати грошові кошти для забезпечення виконання зобов’язань перед своїми клієнтами. Станом на 30.09.22 Компанія збільшила активи на 23,9%, до 607,3 млн грн, з яких високоліквідні активи склали 90,9%. Власний капітал зріс на 89,8%, до 236,5 млн грн, а страхові резерви склали 314,3 млн грн. Фактичний запас платоспроможності Компанії зріс на 89,7%, до 235,9 млн грн, що у 2,5 рази перевищує нормативний показник, встановлений Законом України «Про страхування».

«Наше завдання як страхової компанії виконувати свої зобов’язання перед клієнтами в повному обсязі. Результати роботи Компанії свідчать про те, що ми поступово відновлюємо темпи страхування попри війну та інші складності з нею пов’язані. В ІІІ кварталі 2022 року ми збільшили страхові платежі на майже 60% проти показника ІІ кварталу, стабільно здійснюємо виплати нашим страхувальникам та в бюджет України», - зауважила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

СК «Експрес Страхування» - єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів. Компанія не тільки швидко врегульовує страхові події та проводить виплату, але й повністю контролює всі етапи відновлення авто — від дзвінка на лінію підтримки, до погодження ремонту та замовлення запасних частин для його відновлення.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні.

Партнерські відносини з офіційними СТО та спільні ІТ-рішення дають змогу «Експрес Страхуванню» забезпечувати своїх клієнтів додатковим сервісом, який гарантує виконання термінів відновлення автомобіля за незмінної якості ремонту в дилерських центрах. Саме тому кількість задоволених клієнтів щороку зростає, а компанія займає високі позиції в рейтингах. Оформлення подій із КАСКО та ОСЦПВ здебільшого відбувається за принципом «єдиного вікна» – у сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.

Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 5 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів.

Поділитися у соцмережах

06-05-2024

Зростання страхових виплат: СК «Експрес Страхування» виплатила понад 148 млн грн за перші 4 місяці 2024 року

За період січень-квітень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, виплатила своїм клієнтам понад 148,3 млн грн...

Читати далі

01-05-2024

НБУ переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування»

Національний банк України 29 квітня 2024 року переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, на...

Читати далі

29-04-2024

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та «Автоцентру на Кільцевій» продовжена до кінця травня

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та автосервісного центру «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, «Старт весни з А...

Читати далі