СК «Експрес Страхування» розширило можливості Особистого кабінету для клієнтів

СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, розширює можливості Особистого кабінету для своїх клієнтів.

Крім звичних опцій, таких як: доступ до договорів страхування, оплата чергових платежів чи полісів онлайн без комісій та моніторинг стану всіх оплат за договорами, Компанія пропонує клієнтам можливість пролонгувати в Кабінеті раніше укладені договори КАСКО.

Підписання договорів відбувається повністю в електронному вигляді та не потребує додаткового огляду автомобіля до підписання договору, що робить сервіс ще зручнішим для клієнтів.

«Зручні, безпечні та швидкі сервіси при страхуванні, врегулюванні та контролю швидкості ремонту застрахованих автомобілів – основні напрями, які ми обрали для розвитку та інвестицій в 2023 році», - зауважила Директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками І півріччя 2022 року «Експрес Страхування» збільшила рівень виплат клієнтам до 57,2% проти 34% в січні-червні 2021 року. Загальна сума виплат клієнтам сягнула 102,4 млн грн, в тому числі з КАСКО – 89,1 млн грн. Премії Компанії за цей період склали 178,9 млн грн, зокрема з КАСКО – 159,9 млн грн. Крім того Компанія суттєво збільшила свою ліквідність та накопичила грошові кошти для виконання зобов’язань перед клієнтами. Страхові резерви за цей період збільшились на 10,3%, до 325,1 млн грн, активи зросли на 12%, до 554,1 млн грн.

СК «Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 5 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів.

За підсумками 12 місяців 2021 г. СК «Експрес Страхування» підтвердила свій статус одного з лідерів автострахування в Україні та увійшла до ТОП-5 найкращих учасників ринку за обсягами страхових премій із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

06-05-2024

Зростання страхових виплат: СК «Експрес Страхування» виплатила понад 148 млн грн за перші 4 місяці 2024 року

За період січень-квітень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, виплатила своїм клієнтам понад 148,3 млн грн...

Читати далі

01-05-2024

НБУ переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування»

Національний банк України 29 квітня 2024 року переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, на...

Читати далі

29-04-2024

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та «Автоцентру на Кільцевій» продовжена до кінця травня

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та автосервісного центру «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, «Старт весни з А...

Читати далі