«Автоцивілка для всіх» - акція для покупців нових автомобілів KIA від СК «Експрес Страхування» в «Автоцентрі на Харківському»

СК «Експрес Страхування» з 1 червня по 15 червня цього року дарує** поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ) всім, хто придбає новий KIA в автосервісному центрі бренду KIA «Автоцентр на Харківському».

З 1 червня 2021 року стартує акція від СК «Експрес Страхування» та офіційного дилера бренду KIA «Автоцентр на Харківському» (м.Київ), які входять до складу Корпорації УкрАВТО - «Автоцивілка для всіх».

Кожен, хто придбає або зарезервує* автомобіль марки KIA в «Автоцентрі на Харківському» в період з 1 червня до 15 червня включно та заповнить Анкету Учасника Акції має право одержати в подарунок** страховий поліс ОСЦПВ (автоцивілку) від СК «Експрес Страхування».

Пропозиція дійсна на весь модельний ряд автомобілів KIA лише в автоцентрі KIA на Харківському шосе, 179. З офіційними умовами акції можна ознайомитися тут

*Під резервуванням автомобіля мається на увазі внесення передплати (авансу) у розмірі не менше 10 тис. грн вартості автомобіля згідно з попереднім договором купівлі-продажу на розрахунковий рахунок Автоцентру.

** Під наданням Полісу ОСЦПВ від ТДВ «Експрес Страхування» в подарунок мається на увазі сплата за кошт Організатора Акції та/або Автоцентру страхового платежу, розмір якого визначений на підставі Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» відповідно до типу транспортного засобу, місця його реєстрації, сфери використання.

ТДВ «ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ»: Ліцензія АВ №594256 від 24.01.2012 р. видана Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України. Номер у Державному реєстрі фінансових установ – 11102251.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 2020 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 25,5%, до 242,6 млн грн, а активи – на 25,7%, до 423,3 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 78%. Фактичний запас платоспроможності станом на 31.12.2020 становив 156,0 млн грн і перевищив нормативний показник майже у 2 рази. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками року збільшився на 17,9% і склав 154,2 млн грн, страхові премії – на 20,6%, до 439,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 2020 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 8 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

ТОВ «Автоцентр на Харківському» - офіційний дилер КIA, що одержав статус одного з найкращих дилерських центрів у м.Києві, займається продажем та обслуговуванням автомобілів південнокорейської корпорації KIA Motors. «Автоцентр на Харківському» пропонує повний спектр послуг із продажу та сервісного обслуговування.

Новітнє обладнання та сучасна матеріально-технічна база створена в суворій відповідності з рекомендаціями завода-виробника. Сервісний центр зможе задовольнити потреби в ремонті та обслуговуванні будь - якої складності. Власнику автомобіля KIA, який вирішить звернутися в автоцентр для обслуговування свого автомобіля, гарантовано професійне й уважне ставлення на всіх етапах купівлі та експлуатації автомобіля.

Поділитися у соцмережах

15-05-2024

Автоцивілка від «Експрес Страхування»: збільшуємо виплати та скорочуємо термін отримання відшкодування

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, активно працює над покращенням якості сервісу в страхуванні відповідальності авт...

Читати далі

13-05-2024

Динамічний розвиток: сума залучених премій СК «Експрес Страхування» за перші 4 місяці року досягла майже 268 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, за перші 4 місяці 2024 року залучила 267,7 млн грн страхових премій, що на 38,2%...

Читати далі

10-05-2024

СК «Експрес Страхування» - лідер за темпом зростання кількості договорів КАСКО та ОСЦПВ за версією Insurance TOP

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, показала найбільший темп зростання портфеля КАСКО та ОСЦПВ на українському страх...

Читати далі