СК «Експрес Страхування» та «Харків-АВТО» розіграють сертифікат на 5 000 грн. серед гостей тест-драйву автомобілів Mercedes-Benz

СК «Експрес Страхування» спільно з автосервісним центром «Харків-АВТО», який офіційно представляє бренд Mercedes-Benz в регіоні та входить до складу Корпорації УкрАВТО, 30 травня цього року розіграють сертифікат на 5 000 грн.

Цієї неділі офіційний дилер бренду Mercedes-Benz в Харкові та області – «Харків-АВТО» виступить організатором «AMG Day», гості якого матимуть нагоду познайомитись із модельним рядом Mercedes-AMG. Окрім тест-драйву автомобілів Mercedes на гостей заходу чекає приємний сюрприз від страхового партнера - компанії «Експрес Страхування».

У рамках «AMG-Day» всі бажаючі, що пройшли тест-драйв, мають зареєструватися в розіграші й чекати на його проведення. Головним призом стане сертифікат на 5 тис. грн. від СК «Експрес Страхування», який можна буде використати, як для придбання товарів та послуг від автосервісного центру «Харків-АВТО», так і для отримання знижки під час купівлі страхового захисту КАСКО «Комфорт» або КАСКО «Преміум» від «Експрес Страхування».

З офіційними умовами акції можна ознайомитися тут

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 2020 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 25,5%, до 242,6 млн грн, а активи – на 25,7%, до 423,3 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 78%. Фактичний запас платоспроможності станом на 31.12.2020 становив 156,0 млн грн і перевищив нормативний показник майже у 2 рази. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками року збільшився на 17,9% і склав 154,2 млн грн, страхові премії – на 20,6%, до 439,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 2020 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 8 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

15-05-2024

Автоцивілка від «Експрес Страхування»: збільшуємо виплати та скорочуємо термін отримання відшкодування

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, активно працює над покращенням якості сервісу в страхуванні відповідальності авт...

Читати далі

13-05-2024

Динамічний розвиток: сума залучених премій СК «Експрес Страхування» за перші 4 місяці року досягла майже 268 млн грн

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, за перші 4 місяці 2024 року залучила 267,7 млн грн страхових премій, що на 38,2%...

Читати далі

10-05-2024

СК «Експрес Страхування» - лідер за темпом зростання кількості договорів КАСКО та ОСЦПВ за версією Insurance TOP

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, показала найбільший темп зростання портфеля КАСКО та ОСЦПВ на українському страх...

Читати далі