СК «Експрес Страхування» виступила страховим партнером міжнародного роадшоу Mercedes-Benz Star Experience-2019

Mercedes-Benz Star Experience 2019 – унікальне роуд-шоу вже всьоме пройшло в Україні! У Львові на території стадіону «Арена-Львів» та в Києві на НСК «Олімпійський» найвідданіші клієнти знов пережили незабутні емоції від екстремальних тест-драйвів.

Свято для шанувальників Mercedes-Benz організувала компанія «АвтоКапітал» спільно з підрозділом Driving Events від Daimler AG. СК «Експрес Страхування» була рада стати страховим партнером події, адже безпека та впевненість усіх учасників важливі під час професійних тест-драйвів потужних авто.

В рамках заходу клієнти тестували автомобілі на чотирьох станціях: Safety, Offroad, Intelligent Drive і Agility. Був задіяний майже весь модельний ряд Mercedes-Benz, а також «заряджені» версії Mercedes-AMG.

Навички екстремального водіння і гальмування відпрацьовувались у спеціально облаштованій зоні. Гості протестували інноваційні системи безпеки та роботу електронних асистентів моделей. Усі вправи проводились під керівництвом професійних інструкторів від Daimler AG.

Як шоу-стопер ефектно був представлений Mercedes-AMG GT R Roadster. Це перший з усього 750 автомобілів, що будуть випущені в даному кузові в усьому світі.

Дякуємо партнерам та учасникам за незабутні враження від Star Experience!

Поділитися у соцмережах

06-05-2024

Зростання страхових виплат: СК «Експрес Страхування» виплатила понад 148 млн грн за перші 4 місяці 2024 року

За період січень-квітень 2024 року СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, виплатила своїм клієнтам понад 148,3 млн грн...

Читати далі

01-05-2024

НБУ переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування»

Національний банк України 29 квітня 2024 року переоформив всі діючі ліцензії СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, на...

Читати далі

29-04-2024

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та «Автоцентру на Кільцевій» продовжена до кінця травня

Спільна акція СК «Експрес Страхування» та автосервісного центру «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, «Старт весни з А...

Читати далі