15 років відданості клієнтам

У серпні СК «Експрес Страхування» виповнилось 15 років. Для компанії це були непрості, але дуже цікаві та насичені роки зростання, набуття професійного досвіду та подолання найрізноманітніших викликів.

СК «Експрес Страхування» була заснована 5 серпня 2008 році у Києві за участі Корпорації УкрАВТО. Завдяки партнерським зв’язкам з найбільшою в Україні мережею автоцентрів та СТО, що належить УкрАВТО, основним напрямком діяльності компанії стало авто страхування, а її клієнти-автовласники змогли отримати дійсно високий рівень сервісу.

Місія СК «Експрес Страхування» — забезпечити першокласне страхове обслуговування для кожного клієнта. Заради втілення цієї мети було створено унікальний для українського ринку авто страхування сервіс: персональне супроводження кожного клієнта від моменту укладання договору страхування до оперативної виплати відшкодування та забезпечення якісного відновлення автомобіля на офіційному СТО на всій території України – у разі настання страхової події.

Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування»: «Ключові принципи, яких ми дотримувались з самого початку роботи – це чесність, довіра та відповідальність перед клієнтами. Для нас страхова виплата – не «програш у війні з клієнтом», а зобов’язання, яке ми оперативно і з щирою готовністю виконуємо, маючи для цього всі необхідні ресурси й налагоджені процеси».

Ані масштабна фінансова криза 2009-2010 років, ані війна, розпочата РФ у 2014 році, ані глобальна пандемія та масштабна агресія ворога в лютому 2022 році не похитнули фінансову стабільність та надійність компанії.

За ці 15 років СК «Експрес Страхування» вдалося:

  • надавати новий страховий сервіс понад 50 тисячам клієнтів;
  • сформувати команду зі 175 висококваліфікованих співробітників – справжніх експертів страхової справи;
  • на кінець 2022 року створити мережу з більш ніж 80 представництв у всіх регіонах України;
  • у 2023 році розпочати відкриття відокремлених підрозділів та розширення інших каналів продажу;
  • у 2023 році отримати від НБУ підтвердження прозорості структури власності - важливий критерій надійності страхової компанії, що свідчить про її чесність та готовність надавати достовірну інформацію своїм клієнтам та партнерам;
  • першою в Україні запустити сервіс «Єдине вікно», що дозволяє економити час і ресурси клієнта. Без відвідування офісу СК, автовласник сам обирає зручний для нього сервісний центр та оформлює всі необхідні документи там. А персональний аварійний комісар, закріплений за кожним клієнтом, веде його справу до повного відновлення авто на офіційному СТО.
Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування»: «Останні півтора роки стали найважчим іспитом для компанії, як і для країни в цілому. Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення ворога, відбувається найсерйозніший і найвідчутніший виток у розвитку нашого бізнесу. Сподіваюсь, нам вдалося вивести роль страховика на новий рівень – він став емпативним та надійним професіоналом, який супроводжує клієнта від настання страхової події аж до повного відновлення автомобіля. Ми переглянули договори страхування з КАСКО та почали відшкодування клієнтам пошкодження автомобілів, спричинені військовими діями. Впевнена, що саме завдяки унікальному відношенню до клієнтів, наша компанія вирізняється поміж інших».

Згідно даних «Народного рейтингу страхових компаній України», який проводить видання Finance.ua, СК «Експрес Страхування» у 2023 році посіла 1-ше місце за рівнем обслуговування клієнтів. У 2021 році Компанія вперше увійшла в ТОП-5 за преміями з КАСКО й підтверджувала результат до початку воєнної агресії Росії, при цьому в ТОП-10 Компанія тримається вже понад 6 років поспіль.

Високопрофесійна команда СК «Експрес Страхування», яка сформувалась за 15 років, готова і надалі працювати заради клієнтів, забезпечуючи бездоганний сервіс, постійно розширюючи спектр послуг та каналів продажу. Ми вдячні партнерам та клієнтам за безцінну довіру, яка надихає на нові професійні здобутки, а колегам на страховому ринку – за гідну конкуренцію та повагу.

15 років – це прекрасний вік, коли все ще попереду. Тож далі буде!

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі